ایده های هنری

طرز تهیه پودینگ هندوانه

ideahonari | شنبه, ۲۱ آذر ۱۳۹۴، ۰۵:۰۸ ب.ظ

مواد لازم برای تهیه پودینگ :


آب هندوانه نیم لیتر


شکر قهوه ای 50 گرم


نشاسته ذرت 40 گرم


پودر دارچین 1چهارم قاشق چایخوری


طرز تهیه پودینگ


ابتدا نشاسته ذرت،شکر و دارچین را مخلوط کرده و کمی آب هندوانه به آن اضافه کنید تا روان شود.سپس آن را به بقیه آب هندوانه اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید و شعله را ملایم کنید تا محلول شروع به حباب زدن کند. قالب مناسبی را انتخاب کرده و آن را چرب کنید و مواد را داخل آن ریخته و 5تا8ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود. 


نکات: برای گرفتن آب هندوانه آن را داخل مخلوط کن ریخته و بعد از صافی رد کنید تا کاملا زلال شود. در صورت تمایل مقداری رنگ قرمز به مواد اضافه کنید تا دسر زیباتری داشته باشید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی