ایده های هنری

طرز تهیه آش انار برای شب یلدا

ideahonari | دوشنبه, ۲۳ آذر ۱۳۹۴، ۰۲:۰۶ ب.ظ

مواد اولیه برای تهیه آش انار :


برای 6 نفر


برنج 250 گرم


لپه 150 گرم


پیاز  3 عدد


چغندر نیم کیلو


نعنا (سبزی خشک نشده) 250 گرم


نعنا (خشک) 1 قاشق سوپخوری


رب انار 100 گرم


روغن 100 گرم


زردچوبه 2 قاشق مرباخوری


آب 8 پیمانه


نمک به میزان لازم


فلفل سیاه به میزان لازم



آش انار یه آش بسیار خوش طعم و اصیل ایرانیه .این آش در اکثر مناطق ایران استفاده میشه اما بیشتر این آش به گیلان نسبت داده میشه.

طرز تهیه آش انار:

ابتدا لپه را بشویید و آن را به همراه 8 پپیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و پس از آن اجازه دهید با حرارت ملایم خوب بپزد.چغندرها را پس از شستن و پوست گرفتن به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل ظرفی آبپز کنید. در ظرفی پیازها را کمی درشت تر از حد معمول خرد کنید و با روغن خوب سرخ کنید.و نیمی از آن را بردارید و به بقیه آن رب نار زردچوبه و نمک را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس برنج و نعنا و فلفل را به آن اضافه کرده و مقداری تفت دهید و آن را به لپه نیم پز اضافه کنید.پس از مدتی که آش تقریبا پخته شد چغندر ها را از آبکش رد کنید و آنها را به آش اضافه کنید و اجازه دهید مواد با هم بجوشند .سپس آنها را برای سرو آماده کنید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی